Concepts………

imagine PNG  Bun……am să încep cu primul meu program de grafică descărcat de mine. El se numește așa cum scrie și mai sus Concepts. Eu am varianta gratuită a acestui program de grafică, dar există și o variantă contra-cost. Sincer, nu am descărcat decât această variantă, deoarece nu am simțit nevoia. Varianta free îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie, iar dacă dorești ceva suplimentar poți achiziționa direct din aceasta.

fullsizeoutput_473

o interfață prietenoasă……

Aplicația are absolut tot ceea ce este necesar pentru grafică: poți importa imagini (din fișiere, din albumul foto sau de oriunde vrei), poți exporta în formate JPG, PNG, SVG, DXF și multe altele, te poți juca cu layere, cu diverse tipuri de creioane, poți decupa, atașa și cam tot ceea ce îți trece prin cap sau ai nevoie. Chiar m-am mirat că am gasit-o free în AppStore deoarece, așa cum v-am zis, este o aplicație complexă, poate mult mai complexă decât multe alte aplicații plătite.

fullsizeoutput_471

semne convenționale

O să încerc pe parcursul unor articole și de ce nu….tutoriale…..să vă arăt cum se lucrează cu această aplicație, una pe care eu pun imediat ”creionul” când am de schițat ceva simplu și rapid.

Este extrem de eficientă când nu ai de făcut hărți sau scheme complexe ci atunci când ai de făcut schițe ”de mână” care să arate foarte bine.

 

comenzi

comenzi în setări

 

Reclame


Categorii:programe grafica tableta

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: